Доставка и начин на плащане

Уважаеми Клиенти

Всеки от Вас посетил нашият сайт, с цел пазаруване може да се запознае с условията, които предлагаме при поръчки он-лайн.

Всички доставки на нашите стоки пътуват до Вас (крайният потребител) с куриерска фирма (по Ваше желание, кой куриер, ще изберете), като ползувате опция "преглед" и " преглед и тест преди плащане" на стоката. Работим основно с фирма Еконт, която предлага 20% отстъпка за всички пратки. Цената на доставката се определя от стойността на стоката, като минималната сума е 3,50 лв, а взависимост от населеното място, килограмите и наложеният платеж, тя се определя от куриерската фирма доставчик.
По Ваше желание, можете да изберете спедиторска фирма, различна от Еконт, като при поръчка, заявявате желаната от Вас куриерска фирма.
Транспорт на всички наши пратки е за сметка на получатела.
Моля, възползвайте се от опция преглед и тест преди плащане на пратката.


Начин на плащане:
Чрез наложен платеж -
плащане на куриера, при получаване на стоката
По банков превод - превод на сума по банкова сметка, чрез проформа фактура издадена от нас
 

При възникнало затруднение на поръчка през уебсайта ни, ние Ви предлагаме опцията (бърза поръчка), при която е нужно само да посочите желаният от Вас продукт, и оставите телефонен номер за контакт.
Наш служител, ще се свърже с Вас за потвърждаване и данни за доставка, в рамките на работният ден
Всички поръчки постъпили на сайта, се обработват в рамките на работният ден до 15:00 часа, Постъпили поръчки след този час, се обработват и пътуват на следващият работен ден.

Имате право да върнете закупената от вас стока в 14 дневен срок при условията описани в "Общи условия"